Studia Podyplomowe - Organizacja zajęć
„Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii”

Terminy
Zajęcia odbywają się w soboty (od godz. 10.00. do 17.30-18.00) i niedziele (od godz. 9.00. do 16.30-17.00).
Harmonogram zajęć w zakładce Najbliższe studia.

Miejsce
Studia i kursy realizowane są na terenie campusu SGGW w Warszawie, przy ul. Nowoursynowskiej 159C,
w budynku numer 32.

Noclegi
Istnieje możliwość rezerwacji noclegów w pokojach gościnnych SGGW „Ikar, przy ul. Nowoursynowskiej 161, cena 81zł
za nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem, 118,80zł za nocleg w pokoju jednoosobowym ze śniadaniem
(chęć rezerwacji należy zgłosić organizatorom lub dokonać jej we własnym zakresie tel. 22 59 33 701/702; 602 823 240).

Materiały dydaktyczne
Uczestnicy zajęć otrzymują teczkę z materiałami dydaktycznymi przedstawianymi przez wykładowców.

Metodyka prowadzenia zajęć
W zależności od wykładowcy, tematy są omawiane z pomocą rzutnika slajdów lub projekcji multimedialnej.
Zajęcia mają charakter interaktywny.