Kurs szkoleniowy - organizacja zajęć
„Profesjonalne zarządzanie w gastronomii 1”

Terminy
Zajęcia odbywają się w soboty (od godz. 10.00. do 17.30-18.00) i niedziele (od godz. 9.00. do 16.30-17.00).
Harmonogram zajęć w zakładce Najbliższy kurs.

Miejsce
Studia i kursy realizowane są na terenie campusu SGGW w Warszawie, przy ul. Nowoursynowskiej 159C,
w budynku numer 32.

Noclegi
Istnieje możliwość rezerwacji noclegów w pokojach gościnnych SGGW „IKAR”, mieszczących się na terenie kampusu SGGW, przy ul. Nowoursynowskiej 161.
Chęć rezerwacji należy zgłosić organizatorom lub dokonać jej we własnym zakresie: tel. 22 59 33 701/702; 602 823 240, ikar@sggw.pl ).

Materiały dydaktyczne
Uczestnicy zajęć otrzymują segregator z materiałami dydaktycznymi przedstawianymi przez wykładowców.

Metodyka prowadzenia zajęć
Zajęcia prowadzone są w formie prezentacji multimedialnych, symulacji, studium przypadku, dyskusji, realizacji projektów.