Kurs szkoleniowy - organizacja zajęć
„Profesjonalne zarządzanie w gastronomii 2”

Terminy
Zajęcia odbywają się w soboty (od godz. 10.00 do 17.30 – 18.00) i niedziele (od godz. 9.00 do 16.30 – 17.00) średnio raz w miesiącu.
Harmonogram zajęć w zakładce Najbliższy kurs.

Miejsce
Zajęcia realizowane są na terenie kampusu SGGW w Warszawie, przy ulicy Nowoursynowskiej 159 C,
w budynku numer 32 (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji).
Plan kampusu SGGW

Noclegi
Istnieje możliwość rezerwacji noclegów w pokojach gościnnych SGGW „IKAR”, mieszczących się na terenie kampusu SGGW, przy ul. Nowoursynowskiej 161.
Chęć rezerwacji należy zgłosić organizatorom lub dokonać jej we własnym zakresie: tel. 22 59 33 701/702; 602 823 240, ikar@sggw.pl ).

Materiały dydaktyczne
Wszyscy uczestnicy zajęć otrzymują komplet materiałów dydaktycznych przedstawianych przez wykładowców.

Metodyka prowadzenia zajęć
Zajęcia prowadzone są w formie prezentacji multimedialnych, symulacji, studium przypadku, dyskusji, realizacji projektów.